מדיניות הגנת הפרטיות באוניברסיטת תל אביב

אוניברסיטת תל אביב מחויבת להגן על הפרטיות, לרבות פרטיות העובדים.ות, התלמידים.ות, הבאים.ות בשעריה, ומי שיש להם.ן קשר מחקרי או מנהלי אחר אליה

Photo by Dan Nelson on Unsplash
הגנת הפרטיות באוניברסיטת תל אביב

אוניברסיטת תל אביב מחויבת להגן על הפרטיות, לרבות פרטיות העובדים.ות, התלמידים.ות, והבאים.ות בשעריה, ומי שיש להם.ן קשר מחקרי או מנהלי אחר אליה.

נוהל זה נועד לקבוע את מדיניות האוניברסיטה בהיבטים אלה, תוך איזון מתאים עם שיקולים מרכזיים אחרים בחיי האוניברסיטה, כמו קידום המחקר וחופש אקדמי, ביטחון, סדר ציבורי, וניהול תקין.

בעוד שהאוניברסיטה, כמו כל ארגון, מחויבת לדין הישראלי, קיימים היבטים ייחודיים המאפיינים מוסד אקדמי שמטרותיו העיקריות הן יצור ידע, שימורו והנחלתו למען הציבור לדורותיו .

בהיותה גוף הרואה עצמו כמנוע אינטלקטואלי וערכי, בישראל ובעולם, האוניברסיטה מקבלת על עצמה כללים לשמירת הפרטיות גם מעבר לנדרש בחוק זה, כמפורט בנוהל זה.